Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Pushers BK A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Pushers BK
Tabell
Lag M V O F P
1 Styrsö BK 20 14 3 3 45
2 Hönö IS 20 13 4 3 43
3 Masthugget BK 20 13 1 6 40
4 Pushers BK 21 11 5 5 38
5 FC Fyrklövern 20 9 4 7 31
6 Vrångö IF 20 8 1 11 25
7 FC Härlanda 20 8 1 11 25
8 Skogen IF 20 7 2 11 23
9 Knippla IK 20 6 2 12 20
10 Önnered IK 20 5 0 15 15
11 Proletären FF 20 4 2 14 14
12 SK Argo 1 0 1 0 1

Match

Skogen IF

2 - 4
8 maj 2013
19:30

Pushers BK

Referat

Referat: Skogen IF - Pushers BK

1-0 31 min Skogen
1-1 35 min Ferna ass Andreas
1-2 47 min Andreas ass Silow
2-2 50 min Skogen (straff)
3-2 60 min Hultenius ass Andreas
4-2 83 min Jompa ass Ferna

Han kom, han sågs, han segrade och han gjorde mål. Vår Jompa was back in town och började se ut som fornstora dagar.
Få återbud denna gång för ovanlighetens skull. Laget som startade:
Hampus - Erik W, Jocke Ek, Kevin, Nikki - Ole, Petter, Andreas - Eric A, Ferna, Johan
På bänken: Silow, Kalle, Hultenius, Jompa
Skogen började bäst och tryckte ner oss utan att skapa någon riktig målchans. Efter 11 minuter får Johan bollen och är en mot en, det ser ut att han skall tappa bollen men kommer förbi och blir fri med målvakten. Johan placerar bollen mot bortre stolpen men Skogens målvakt gör en, av många ville det visa sig, kvalicerad räddning när han får fingertopparna på bollen som går till hörna. Skogen skapar en del chanser främst genom inlägg och frisparkar. Hampus gör några fina räddningar. Johan går ut pga att han har svårt att få luft i det kvava luften. Hultenius kommer in och efter en stund får han en chans när en Skogenspelare får felträff och bollen går i en hög båge till Hultenius som strax utanför straffområdet slår till på volley och får en bra träff men bollen går någon meter över. Vi har jämnat ut spelet även om Skogen fortfarande äger bollen något mer än oss. Efter en halvtimme kommer Skogen i en omställning och får ut bollen på vår högerkant där Erik W precis inte når bollen och de slår ett inlägg där vi har tappat markeringen totalt och en Skogenspelare helt omarkerad nickar ner bollen i backen och Hampus är chanslös. Ett par minuter senare kommer Hultenius runt på kanten och slår in bollen till Ferna som slänger sig fram och får foten på bollen som går mot det öppna målet men Skogens målvakt hinner på ett mirakelöst sätt tillbaka och kan styra bollen till hörna. Ferna får sin revansh på hörnan som Andreas slår, bollen kommer till Eric A som spelar ut bollen igen till Andreas som slår in den och Ferna är där med huvudet och nickskarvar den vid bortre stolpen. Ett klassavslut. Jocke bryter och går framåt, han får bollen lite för långt framför sig och får frispark mot sig och även en varning vilket jag tycker vad väldigt hårt. Strax efter kommer kommer Jocke sent i en duell och domaren fingrar på fickan med kortet men det blir ingen som tur är, denna gången var en varning befogad så udda är jämt. Några minuter innan pausvilan kommer Skogen förbi på vår vänsterkant och slår en inlägg mot bortre stolpen där både Jocke och Erik W går på boll men Skogenspelaren vinner nickduellen och nickar in bollen framför mål där en skogenspelare är först men Hampus räddar och vi kan få bort bollen sedan. Skogen har ytterligare några chanser på frisparkar men Hampus tar dem om de inte går över.
Andra halvlek och Silow kommer in på högerbacken. Han har knappt rört bollen innan han kommer farande på högerkanten och kommer förbi deras vänsterback och slår in bollen mot Ferna som går mot första stolpen, Andreas ropar och Ferna släpper bollen mellan benen och Andreas får en halvträff men placerar bollen vid närmsta stolpe. Några minuter senare kommer Skogen igenom på vår vänsterkant och Nikki tacklar/knuffar i ryggen och domaren blåser straff. Skogenspelaren sätter bollen säkert i Hampus vänstra hörn. vi börjar ta över spelet mer på mittfältet. Vi får en hörna som Nikki slår in framför mål där Hultenius kommer och nickar men målvakten får upp en hand och gör en fantastisk räddning. Andreas och Hultenius tecknar för byte men innan det blir av spelar Ferna fram Hultenius som helt fri placerar bollen vid första stolpen men målvakten gör ännu en kanonräddning och bollen går till hörna. Hörnan tar Andreas, bollen kommer till Eric A som får ut bollen till Andreas igen som slår bollen mot bortre stolpen där Hultenius kommer och nickar in bollen. Andreas och Hultenius går ut efter målet och Johan kommer in igen tillsammans med Kalle. Det känns som vi har rätt bra kontroll nu. Eric A är trött och Jompa kommer in. Nästan direkt kommer Jompa runt på kanten och slår in bollen framför mål men en Skogenförsvarare hinner först och får bollen till hörna. Ferna kommer igenom i mitten men får inte med sig bollen det sista. Skogen kommer upp ibland men Silow har stängt högerkanten och Erik W som bytt av nikki har kontroll på vänsterkanten. Skogen skapar sina chanser på frisparkar men Hampus är ofta där och boxar bort dem. Vid en frispark kommer en Skogenspelare högst och placerar bollen vid hampus vänstra stolpe men Hampus är där och gör en kanonräddning. Vi får en frispark strax utanför straffområdet när Ferna blivit kapad. Petter slår frisparken, målvakten är på bollen men den går mot mål men där kommer en skogenförsvarare och rensar strax innan mållinjen. Jompa har varit pigg och bl.a. lurade bort deras högerback med en tunnel och är så när att nå Ferna framför mål. Dryga 5 minuter kvar och Ferna spelar fri Jompa som gör inget misstag utan placerar bollen vid bortre stolpen och matchen är mer eller mindre avgjord. Skogen får den sista stora målchansen där de på en frispark som stutsar framför Hampus och går i bröstet på honom och ut, där kommer 3-4 Skogenspelare och en spelare drar bollen i ribban. Efter det försöker Skogen trycka upp och slå inlägg men Hampus är där och plackar ner bollarna eller boxar ut dem.
Vi vinner med 4-2, ganska rättvist tycker jag. Spelmässigt har vi var sin halvlek men vi skapar fler chanser och hade inte Skogens målvakt gjort några fantomräddningar hade vi gjort mer mål.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Andreas Christensson 1 1 2 0 0 3
Daniel Fernqvist 1 1 1 0 0 2
John Ericson 1 1 0 0 0 1
Jesper Silow 1 0 1 0 0 1
Eric Ahlberg 1 0 0 0 0 0
Erik Wallnér 1 0 0 0 0 0
Joakim Ekblom 1 0 0 1 0 0
Johan Jonsson 1 0 0 1 0 0
Kalle Eriksson 1 0 0 0 0 0
Kevin Kristoffersson 1 0 0 0 0 0
Ole Jahren Andersson 1 0 0 1 0 0
Petter Jonsson 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Hampus Regnér 1 0 0 0 2 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

ons 11 sep 2013, 19:30 Pushers BK - Skogen IF 4 - 0